Zoek een P+R Locatie:

Gratis Parkeren Transferium P+R amsterdam Amsterdam heeft diverse P+R parkeerlocaties in de buurt van de A10, A9 en A2. De meeste P+R-parkeerplaatsen zijn 24 uur per dag / 7 per week geopend.

P+R Transferium Locaties in Amsterdam

Amsterdam Arena

Parkeren onder de Amsterdam Arena en vanaf hier supersnel met de metro naar Amsterdam. Waarom zou u nog het centrum inrijden met de auto. Ideaal als u vanaf de A2 vanuit de richting van Utrecht komt!

Amsterdam Noord

Nieuwe P+R Locatie aan de noordkant van Amsterdam. Met de Noord Zuid Lijn ben je in no time in het centrum van Amsterdam.

Amsterdam Zeeburg

Aan de oostkant van Amsterdam liggen 2 P+R transferia, Zeeburg 1 en Zeeburg 2. Ze liggen naast elkaar. Als Zeeburg 1 vol is kunt u parkeren op Zeeburg 2 aan de overkant van de weg.

Amsterdam VU Ziekenhuis

Goedkoop parkeren bij het VU ziekenhuis. Dat kan in het weekend. Dan geldt er een speciale P+R Regeling!

Amsterdam Bos en Lommer

Aan de westkant van Amsterdam in Bos en Lommer is een goedkope parkeergelegenheid namelijk P+R Amsterdam Bos en Lommer. U kunt hier goedkoop parkeren en met de tram of bus verder naar Amsterdam centrum.

Amsterdam RAI

Goedkoop parkeren bij de RAI. Dat kan bij de P+R parkeergarage. Alleen als u naar Amsterdam Centrum gaat en er geen evenementen zijn in de RAI!

Amsterdam Sloterdijk

Komt u vanuit de westkant naar Amsterdam. Bij P+R Amsterdam Sloterdijk kunt u goedkoop parkeren!

Amsterdam Olympisch Stadion

Gelegen onder het Olympisch Stadion. Een deel van de parkeergarage is een P+R locatie.