Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station maastricht, gratis of goedkoop? Bij station Maastricht is een goedkope P+R parkeergelegenheid. Tenminste als je met de trein gaat! Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn 340 parkeerplekken in d eparkeergarage die met slagbomen is afgesloten.

Parkeertarief P+R Station Maastricht

Station Maastricht
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 5,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 2,06
Maximale dagtarief € 14,-

Openingstijden P+R Station Maastricht

24/7 geopend

Doorrijhoogte

1,90 meter

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Maastricht.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Maastricht

Parallelweg 15 t.o.
6221 BD Maastricht

Kaart /Plattegrond Transferium Maastricht

Wanneer goedkoop parkeren bij station Maastricht?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.