Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station eindhoven, gratis of goedkoop? Bij station Eindhoven is een goedkope P+R parkeergelegenheid aan de Fuutlaan. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn 150 parkeerplekken op het parkeerterrein dat met slagbomen is afgesloten. Mocht het vol zijn dan kunt u ook aan de andere kant van het station terecht bij P+R Eindhoven Dorgelolaan.

Parkeertarief P+R Station Eindhoven

Station Eindhoven
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 4,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 1,49
Maximale dagtarief € 7,54

Openingstijden P+R Station Eindhoven

24/7 geopend

Doorrijhoogte

Onbekend

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Eindhoven .
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Eindhoven

Fuutlaan
5613 AB Eindhoven

Kaart /Plattegrond Transferium Eindhoven

Wanneer goedkoop parkeren bij station Eindhoven ?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.