Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station bergen op zoom, gratis of goedkoop? Parkeren bij station eBrgen op Zoom? Aan de achterkant van station Bergen op Zoom is een goedkope P+R parkeergelegenheid. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn 126 parkeerplekken op het parkeerterrein dat met slagbomen is afgesloten. De doorijhoogte is 2 meter 10.

Parkeertarief P+R Station Bergen op Zoom

Station Bergen op Zoom
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 4,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 1,59
Maximale dagtarief € 7,05

Openingstijden P+R Station Bergen op Zoom

24/7 geopend

Doorrijhoogte

2,10 meter.

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Bergen op Zoom.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Bergen op Zoom

Parallelweg, 4621 JN Bergen op Zoom

Kaart /Plattegrond Transferium Bergen op Zoom

Wanneer goedkoop parkeren bij station Bergen op Zoom?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.