Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station hengelo, gratis of goedkoop? Bij station Hengelo is een goedkope P+R parkeergelegenheid. U kunt parkeren in parkeergarage P+R station Hengelo. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn 270 parkeerplekken in de parkeergarage vlak nast het station Hengelo.

Parkeertarief P+R Station Hengelo

Station Hengelo
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 4,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 1,97
Maximale dagtarief € 10,19

Openingstijden P+R Station Hengelo

24/7 geopend

Doorrijhoogte

2,05 meter

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Hengelo.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Hengelo

Gieskesstraat
7553 LL Hengelo

Kaart /Plattegrond Transferium Hengelo

Wanneer goedkoop parkeren bij station Hengelo?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.