Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station bodegraven, gratis of goedkoop? Bij station Boxtel is een goedkope vrij nieuwe P+R parkeergelegenheid. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Het parkeerterrein P+R Van Salmstraat is ontsloten dmv slagbomen en heeft een kleine 200 parkeerplekken. Je loopt zo het perron van station Boxel op!

Parkeertarief P+R Station Boxtel

Station Boxtel
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 2,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 0,77
Maximale dagtarief € 5,41

Openingstijden P+R Station Boxtel

24/7 geopend

Doorrijhoogte

Onbekend

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Boxtel.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Boxtel

Salmstraat
5281 RS Boxtel

Kaart /Plattegrond Transferium Boxtel

Wanneer goedkoop parkeren bij station Boxtel?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.