Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station driebergen zeis, gratis of goedkoop? Bij station Driebergen Zeist is een goedkope en hele mooie nieuwe P+R parkeergelegenheid. De parkeergarage is heel groot met maar liefst 582 parkeerplekken. De doorrijhoogte is 1,9 meter. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist.

Parkeertarief P+R Station Driebergen Zeist

Station Driebergen Zeist
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 3,50
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 1,03
Maximale dagtarief € 6,20

Openingstijden P+R Station Driebergen Zeist

24/7 geopend

Doorrijhoogte

Onbekend

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Driebergen Zeist.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Driebergen Zeist

Stationsweg 1
3972KA Driebergen-Rijsenburg

Kaart /Plattegrond Transferium Driebergen Zeist

Wanneer goedkoop parkeren bij station Driebergen Zeist?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.