Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station deventer, gratis of goedkoop? Bij station Deventer is een goedkope P+R parkeergelegenheid aan de handelskade. Het terrein ligt achter het kantoor van Tauw. U rijdt een stukje omhoog om het terrein te bretreden, Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn 247 parkeerplekken op het parkeerterrein dat met slagbomen is afgesloten. Prima om een dag te staan als u met de trein verder gaat! Klein stukje lopen naar station Deventer.

Parkeertarief P+R Station Deventer

Station Deventer
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 4,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 2,25
Maximale dagtarief € 9,70

Openingstijden P+R Station Deventer

24/7 geopend

Doorrijhoogte

2,10 meter

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Deventer.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Deventer

Handelskade
7417 DE Deventer

Kaart /Plattegrond Transferium Deventer

Wanneer goedkoop parkeren bij station Deventer?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.