Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station breda, gratis of goedkoop? Goedkoop parkeren in Breda? Bij station Breda is een prachtige nieuwe goedkope P+R parkeergelegenheid, de parkeergarage aan de stationslaan, Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn maar liefst 720 parkeerplekken. Mocht het onverwacht toch vol zijn dan kunt u ook op het parkeerterrein aan de stationsweg parkeren. Hier zijn ook nog eens 91 parkeerplekken.

Parkeertarief P+R Station Breda

Station Breda
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 5,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 2,62
Maximale dagtarief € 14,98

Openingstijden P+R Station Breda

24/7 geopend

Doorrijhoogte

Onbekend

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Breda.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Breda

Stationslaan, 4811 BN Breda

Kaart /Plattegrond Transferium Breda

Wanneer goedkoop parkeren bij station Breda?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.