Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station dordrecht, gratis of goedkoop? Goedkoop parkeren in Dordrecht? Bij station Dordrecht is aan de zijkant van het station een goedkope P+R parkeergelegenheid. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn 148 parkeerplekken op het parkeerterrein dat met slagbomen is afgesloten.

Parkeertarief P+R Station Dordrecht

Station Dordrecht
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 4,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 1,48
Maximale dagtarief € 7,20

Openingstijden P+R Station Dordrecht

24/7 geopend

Doorrijhoogte

Onbekend

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Dordrecht.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Dordrecht

Markettenweg
3314 JE Dordrecht

Kaart /Plattegrond Transferium Dordrecht

Wanneer goedkoop parkeren bij station Dordrecht?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.