Zoek een P+R Locatie:

Bij station Zwijndrecht is een goedkope P+R parkeergelegenheid aan de Westelijke Parallelweg. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier gratis parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Zo niet dan betaalt u het reguliere parkeertarief. Er zijn 119 parkeerplekken op het parkeerterrein dat met slagbomen is afgesloten.

Parkeertarief P+R Station Zwijndrecht

Station Zwijndrecht
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 0,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 1,02
Maximale dagtarief € 6,88

Openingstijden P+R Station Zwijndrecht

24/7 geopend

Doorrijhoogte

Onbekend

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Zwijndrecht.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Zwijndrecht

Westelijke Parallelweg
3331 EW Zwijndrecht

Kaart /Plattegrond Transferium Zwijndrecht

Wanneer goedkoop parkeren bij station Zwijndrecht?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.