Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station duivendrecht, gratis of goedkoop? Parkeren bij station Duivendrecht? Bij station Duivendrecht is een goedkope P+R parkeergelegenheid. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn 137 parkeerplekken op het parkeerterrein dat met slagbomen is afgesloten. Niet zo heel goedkoop. Meestal wel vrij veel plek.

Parkeertarief P+R Station Duivendrecht

Station Duivendrecht
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 6,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 2,62
Maximale dagtarief € 15,08

Openingstijden P+R Station Duivendrecht

24/7 geopend

Doorrijhoogte

3,5 meter

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Duivendrecht.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Duivendrecht

Stationsplein
1115 BZ Duivendrecht

Kaart /Plattegrond Transferium Duivendrecht

Wanneer goedkoop parkeren bij station Duivendrecht?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.