Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station Apeldoorn, gratis of goedkoop? Goedkoop parkeren in Apeldoorn? Bij station Apeldoorn is een goedkope P+R parkeergelegenheid aan de Laan van de Mensenrechten Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn 188 parkeerplekken op het Apeldoornse parkeerterrein dat met slagbomen is afgesloten.

Parkeertarief P+R Station Apeldoorn

Station Apeldoorn
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 5,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 2,90
Maximale dagtarief € 16,02

Openingstijden P+R Station Apeldoorn

24/7 geopend

Doorrijhoogte

Onbekend

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Apeldoorn.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Apeldoorn

Laan van de Mensenrechten
7331 VT Apeldoorn

Kaart /Plattegrond Transferium Apeldoorn

Wanneer goedkoop parkeren bij station Apeldoorn?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.