Zoek een P+R Locatie:

Parkeren bij station naarden bussum, gratis of goedkoop? Bij station Naarden Bussum is een goedkope P+R parkeergelegenheid. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn 102 parkeerplekken op het parkeerterrein dat met slagbomen is afgesloten. In de omgeving van het parkeerterrein is een blauwe zone. Hier mag u dus niet lang parkeren.

Parkeertarief P+R Station Naarden Bussum

Station Naarden Bussum
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 4,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 0,77
Maximale dagtarief € 6,62

Openingstijden P+R Station Naarden Bussum

24/7 geopend

Doorrijhoogte

Onbekend

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Naarden Bussum.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Naarden Bussum

Slochterenlaan
1405 AL Naarden

Kaart /Plattegrond Transferium Naarden Bussum

Wanneer goedkoop parkeren bij station Naarden Bussum?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.