Zoek een P+R Locatie:

Bij station Den Bosch is een hele grote goedkope P+R parkeergelegenheid aan de Mayweg. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn 817 parkeerplekken op het parkeerterrein dat met slagbomen is afgesloten. Eventueel kunt u ook aan de Magistratenlaan parkeren. Dit terrein is met 163 plekken een stuk kleiner.

Parkeertarief P+R Station Den Bosch

Station Den Bosch
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 6,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 2,76
Maximale dagtarief € 15,79

Openingstijden P+R Station Den Bosch

24/7 geopend

Doorrijhoogte

2,10 meter

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Den Bosch.
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Den Bosch

Mayweg
5211 AA Den Bosch

Kaart /Plattegrond Transferium Den Bosch

Wanneer goedkoop parkeren bij station Den Bosch?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.