Zoek een P+R Locatie:

Parkeren Transferium P+R hoornwijck den haag Bij P+R Hoornwijck in Den Haag kun u veilig in een afgesloten parkeergarage parkeren. In de garage is plaats voor 444 auto’s. Er zijn 6 oplaadpunten voor elektrische auto’s. U parkeert goedkoop voor maximaal 24 uur.

Openingstijden Transferium P+R Hoornwijck

24/7

Parkeertarief P+R Transferium P+R Hoornwijck Den Haag

Parkeren inclusief retourdagkaart voor het openbaar vervoer voor 1 persoon kost € 5,00 per dag. Voor iedere persoon extra betaalt u € 1,00, tot een maximum aantal personen per auto van 5.
€ 5 voor 1 persoon
€ 6 voor 2 personen
€ 7 voor 3 personen
€ 8 voor 4 personen
€ 9 voor 5 personen
Langer dan 1 dag parkeren? Voor de terugrit met de tram betaalt u dan voor elke persoon het normale reistarief. Check in met een ov-chipkaart of koop een kaartje bij de bestuurder.
Het parkeren kost € 1,25 per uur met een maximum van € 7,50 voor elke extra dag. Als u terugkomt op het terrein van P+R Hoornwijck, stopt u de uitrijkaart in de betaalautomaat. Betaal het gevraagde bedrag en u kunt uitrijden.

Hoe werkt het?

Koop na het inrijden van de garage bij P+R Hoornwijck bij de betaalautomaat een P+R-kaart. Die kaart gebruikt u om weer uit te rijden en als retourkaart voor de tram. U hoeft met de kaart niet in en uit te checken in de tram. De kaart is geldig als retour op HTM tramlijnen 1 en 15 tussen de haltes Broekpolder of Laan van ’s-Gravenmade en zone centrum (zonenummer 5400).

Adres P+R Transferium P+R Hoornwijck Den Haag

Laan van Hoornwijck 55
2289 DG Rijswijk

Kaart /Plattegrond Transferium

Route

Op de A4, A12 en A13 staan voor het verkeersplein Ypenburg borden 'P+R Hoornwijck'. Volg deze borden naar de parkeergarage aan de Laan van Zuid Hoorn 38 in Rijswijk. De tramhalte Laan van ’s-Gravenmade waar tram 15 stopt, is op 260 meter afstand. Deze tram rijdt elke 10 tot 15 minuten en brengt u naar de binnenstad van Den Haag. Kijk voor de actuele route en vertrektijden op www.htm.nl.