Zoek een P+R Locatie:

Parkeren Transferium P+R groningen zernike P+R Zernike ligt op de campus bij de Universiteit van Groningen. Momenteel wordt er flink verbouwd in Groningen en kunt u hier niet parkeren. Wij raden u aan te parkeren bij P+R Reitdiep

Tock bij de Campus van de Universiteit van Groningen op Zernike?

Parkeren op vrij toegankelijke parkeerplaatsen

Parkeerplaats P6: Transferium aan de prof. Uilkensweg. (Zernike Campus Groningen-Noord)
Parkeerplaats P5: “De Deimten” (Zernike Campus Groningen-Noord, bij IDEA-gebouw)

P0 tm P4

De parkeerplaatsen P0 t/m P4 rondom de gebouwen zijn voorzien van slagbomen. Bij gebruik van de parkeerterreinen P0 en P1 en in sommige gevallen bij P3 zal je gastgever je komst hebben gemeld en is er een parkeerplaats voor u gereserveerd. Bij aankomst dient u zich te melden via de intercom van het afgesloten parkeerterrein. Je moet je naam opgeven en de naam van de medewerker voor wie je komt. Bij het toelaten tot het terrein krijg je een inrijkaart verstrekt. Tegen inlevering hiervan bij de receptie krijg je een uitrijkaart uitgereikt. Heb je geen uitrijkaart dan kost het parkeren € 1,20 per uur, met een maximum van € 6,- per dag (op P3 en P4). Betaalautomaten staan op de begane grond van de Van OlstToren en de Van Doorenveste.

P3 en P4

Betaald parkeren is alleen mogelijk op P3 en P4. Na 18.00 uur kun je hier vrij parkeren. Indien je geen parkeerplaats kunt vinden, kun je op de vrij toegankelijke parkeerplaatsen (P5 en P6) terecht, die iets verder op het terrein liggen. P0, P1 en P2 zijn alleen bestemd voor medewerkers van de RUG. Na 18.00 uur kun je hier op werkdagen vrij parkeren, tot 06.00 uur in de ochtend.

Laapalen lectrische Auto's

Op enkele parkeerplaatsen op Zernike Campus zijn laadpalen geplaatst voor het opladen van elektrische auto's. Deze laadpalen zijn van New Motion.
P1: zes (van de RUG)
P2: twee van de RUG en twee van de Hanzehogeschool
P3: vier (Hanzehogeschool)
P4: twee (Hanzehogeschool)