Zoek een P+R Locatie:

Parkeren Transferium P+R travium nijmegen P+R parkeergelegenheid van Q-park in Nijmegen bij Schaatsbaan Travium. Totaal 466 parkeerplaatsen. Het parkeerterrein Triavium is volledig cashfree. Dit betekent dat er geen betaalautomaten aanwezig zijn. U kunt met een betaalpas inrijden. Let op: de betaalpas is maar 1 x te gebruiken en dient als in- en uitrijkaart dus bij twee auto's heeft u twee betaalpassen van verschillende bankrekeningen nodig.

Openingstijden Transferium Nijmegen Triavium

24/7

Parkeertarief P+R Transferium Nijmegen Triavium

Per 29 minuten of een gedeelte hiervan € 1,00
Maximaal dagtarief € 8,00

Bezoekers Triavium

Aan de receptie van Triavium is (net als voorgaande jaren) een uitrijkaart à € 4,00 te koop, geldig voor 24 uur.

Doorrijhoogte

Onbekend

Adres P+R Nijmegen West

Van Rosenburgweg 2
6537 TM Nijmegen

Kaart /Plattegrond Transferium

Routebeschrijving

Vanaf de A50 (rijdende in zuidelijke richting) neemt u de afslag Nijmegen/Venlo A73. Bij knooppunt Neerbosch blijft u de A73 volgen, neem de afslag Wijchen/Grave N326. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.
Vanaf de A50 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen N326. Bij het tweede verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.
Vanaf de A73 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.