Zoek een P+R Locatie:

Bij station Schiedam zijn twee P+R terreinen. Beheerder van de parkeergelegenheid is Q-park. U kunt hier goedkoop parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist. Er zijn 212 parkeerplekken op het parkeerterrein dat met slagbomen is afgesloten. U kunt parkeren aan de Parallelweg. Ook aan de Horvathweg is P+R plek. Hier zijn echter maar 64 plekken.

Parkeertarief P+R Station Schiedam

Station Schiedam
Parkeertarief
P+R Tarief Reizigers
Maximale dagtarief € 4,-
Regulier Parkeertarief
Per 60 minuten € 1,95
Maximale dagtarief € 6,85

Openingstijden P+R Station Schiedam

24/7 geopend

Doorrijhoogte

Onbekend

Openbaar vervoer

Trein vanaf station Schiedam .
Bussen

Electrische Laadpunten

geen

Adres P+R Schiedam

Parallelweg 2
3112 NA Schiedam

Kaart /Plattegrond Transferium Schiedam

Wanneer goedkoop parkeren bij station Schiedam ?

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je voor het goedkope P+R tarief. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

Hoe werkt het?

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.